Het recept
Dit recept wilde ik direct proberen. Het is een gezonde saus voor bij de rijst. Gezond door het gebruik van kokosmelk in plaats van bijvoorbeeld room of crème fraîche.
Moeilijkheidsgraad: 1 ster zeker toepasselijk. het is heel simpel om te doen. Zet alles klaar in bakjes en het is zo gepiept. Je moet wel zo ver zijn dat je een ei kunt koken.
Bereidingstijd: 25 minuten Dit is wel weer exclusief het koken van de eieren, daar moet je rekening mee houden. Verder is het prima te combineren met het bereiden van de rijst en groenten.
Voedingswaarden: weinig koolhydraten, die geloof ik vooral uit de sinaasappelsap komen, goede vetten en een lekker eitje voor de eiwitten. Dit zou ik ook doordeweeks koken (bij ons thuis zijn de categorieën slecht, weekend en week. In het weekend mogen we van onszelf net iets minder gezond eten).
Beoordeling: Wij aten dit met kerriepoeder, rijst en sperzieboontjes. Iets in deze geest ga ik zeker vaker maken. Van mij mag hij wel iets minder zoet en iets meer kerrie. Maar door de zoetheid van de sinaasappelsap is hij ook prima aan kinderen voor te zetten. Eieren gaan er hier ook altijd wel in. Dit is een blijvertje.
Dit recept wilde ik direct proberen. Het is een gezonde saus voor bij de rijst. Gezond door het gebruik van kokosmelk in plaats van bijvoorbeeld room of crème fraîche.
Moeilijkheidsgraad: 1 ster zeker toepasselijk. het is heel simpel om te doen. Zet alles klaar in bakjes en het is zo gepiept. Je moet wel zo ver zijn dat je een ei kunt koken.
Bereidingstijd: 25 minuten Dit is wel weer exclusief het koken van de eieren, daar moet je rekening mee houden. Verder is het prima te combineren met het bereiden van de rijst en groenten.
Voedingswaarden: weinig koolhydraten, die geloof ik vooral uit de sinaasappelsap komen, goede vetten en een lekker eitje voor de eiwitten. Dit zou ik ook doordeweeks koken (bij ons thuis zijn de categorieën slecht, weekend en week. In het weekend mogen we van onszelf net iets minder gezond eten).
Beoordeling: Wij aten dit met kerriepoeder, rijst en sperzieboontjes. Iets in deze geest ga ik zeker vaker maken. Van mij mag hij wel iets minder zoet en iets meer kerrie. Maar door de zoetheid van de sinaasappelsap is hij ook prima aan kinderen voor te zetten. Eieren gaan er hier ook altijd wel in. Dit is een blijvertje.
Reacties
Een reactie posten